Volkswagen Golf Yenilendi, Fiyat Ayrıntıları

Volkswagen’in C segmenti modeli Golf, önümüzdeki yıl makyajlı versiyonu ile yollarda olacak. Yenilenen modelde teknolojik ve tasarımsal radikal değişimler mevcut.

volkswagen-golf-2017-1

2017 yılının başlarında Avrupa’da satışa çıkacak olan yeni Golf, daha sert çizgilerle tasarlanmış. Yenilenen ön farlar ve keskinleştirilen tampon ayrıntıları dışında ön kısım önceki model ile tamamen aynı.

volkswagen-golf-2017-7

İç kısım da da büyük oranda eski kasayı görmek mümkün. Kapı tasarımları, koltuklar vs. tamamen aynı. Yenilenen, daha hızlı ve teknolojik olan dokunmatik bilgi ekranı çerçevelerinden de arınmış durumda.

volkswagen-golf-2017-5

Golf için makyaj ile gelen belki de en çok beklenen özellik geçtiğimiz yıl Passat ile ilk kez sunulan “Aktif Bilgi Ekranı” sistemi artık opsiyonel olarak Golf ile de satın alınabilecek. Teknolojik bir yenilik de konsolda yer alan panelin sahip olduğu kablosuz şarj sistemi. Bu sayede desteklenen akıllı telefonlar şarj edilebilecek.

volkswagen-golf-2017-2

Yenilenen Golf ile Avrupa pazarında 1.5 litrelik 148 hp turbo benzinli bir motor da duyuruldu. Yeni motor Aktif Silindir Yönetimi desteği sayesinde sabit hızlarda yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yenilenen Golf’ün Aralık ayının sonlarında Avrupa ile beraber Türkiye pazarında satışa çıkması bekleniyor. 1.5 litrelik yeni motorun ülkemize gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil.

Ekleme 30 Mart 2019: 1.5 TSI Golf dsg otomatik şanzıman ile Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen Golf Highline ve Comfortline donanımları ile satın alınabiliyor. Başlangıç fiyatı ise 170 bin TL.

Yenilenen Golf’ün Türkiye’de satışa sunulması ile beraber fiyat listesi de açıklandı. Panoramik Cam Tavan ve Metalik renk opsiyonu ile satışa sunulan yeni model, 98,200 TL başlangıç fiyatı ile showroom’larda yerini almış durumda.

Makyajlı Volkswagen Golf Fiyat Listesi

16.03.2019 Güncelleme

Volkswagen Golf 1.0 TSI Manuel ve Comfortline donanım seviyesi ile Mart 2019’da 160 bin lira fiyat etiketine sahip.

İlginizi Çekebilir  Volkswagen Scaina ve Man'ı Satmaya Hazırlanıyor

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here