Yeni Vauxhall Astra Sports Tourer Tanıtıldı

Astra’nın standart modeline göre daha uzun ve daha geniş olan Astra Sports Tourer, resmi olarak duyurulmasına 1 hafta kala Opel tarafından tanıtıldı.

astrasportstourer-2016-arabahaberim-3

Astra Sports Tourer, uzun zamandır bilinmekteydi ancak marka tarafından resmi açıklama geçtiğimiz gün geldi. Ayrıntılı bir şekilde tanıtılan model önümüzdeki hafta düzenlenecek olan uluslararası otomobil fuarı Frankfurt Motor Show‘da tanıtılacak.

Yeni Astra Sports Tourer’in tasarımına baktığımızda, arka kısımda ilk tanıtılan Astra ile oldukça benzer olduğu görülmekte. Biraz daha genişleyen tampon boyutları dışında tasarım hemen hemen aynı. Astra Sports Tourer’in arka koltuklar yatabilme özelliğine sahip olacak ve bu özellik modelin bagaj hacminin 1600 litreye kadar ulaşabilmesini sağlayacak. Yeni Astra Sports Tourer’da bagaj kapağını açmak için Ford Kuga’da olan sistemin benzeri olan tampon altı sensörü bulunacak.

Motor seçenekleri hatchback model ile aynı olacak ve 1.4 benzinli 1.6 dizel motor opsiyonları bulunacak. İlerleyen zamanlarda 1.0 3 silindirli benzinli motorun da satışa çıkması bekleniyor. Hatchback model ile aynı donanımlara sahip olacak modelde multimedya sistemi olarak Apple CarPlay alınabilecek.

Frankfurt Motor Show’da Astra Sports Tourer’in Opel versiyonu da tanıtılacak. Vauxhall Astra Sports Tourer’in İngiltere satış fiyatının 15.750€ dan başlaması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir  Yeni İnsignia Kamuflaj Altında

1 YORUM

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here