35 Civarında ekonomik bir araç tavsiyesi.

4.87K görüntülenme
0 Yorum

Yakıt olarak üzmeyecek, bakımlarda üzmeye ve aldığımda ilk günkü heyecanımın süreceği bir araç arıyorum. Önerileriniz var mı?

Bir Yorum Ekle

Sanırım ilk otomobiliniz olacak. Öncelikle genellikle kişisel kullanımınız için olacağını ve geniş iç hacmin sizin için ikinci planda olduğunu varsayalım. B segmenti ideal donanıma sahip ve çok yaşlı olmayan modeller mevcut.

Ford Fiesta olabilir 2011-2013 arası. Ancak yakıt tasarrufu isterseniz donanımdan, donanım isterseniz yakıt masrafınız biraz daha yüksek olacaktır.

Fiat Punto da mevcut fiyat aralığı için makul bir araç. 1.3 Multijet motoru ile yakıt konusunda üzüleceğinizi düşünmüyorum ancak performans olarak hayal kırıklığı yaratabilir. Donanım olarak Dynamic versiyona sahip 100bin km’nin altında 2012 model Punto’yu 35bin gibi bir fiyata satın alabilmek mümkün.

Üstte bahsetiğim iki araç gerek fiyat/performans, gerek hızlı ikinci el potansiyeli ile bir adım önde. Piyasada temiz araç çok ama galerici tuzaklarından vs. uzak durmak adına expertiz işlemini markanın kendi yetkili servisinde yaptırmanızı önemle tavsiye ederiz.

Aziz Erkan Budak Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 1 Şubat 2018
Bir Yorum Ekle
4 cevaptan 1'ini inceliyorsun, tüm cevapları görmek için buraya tıklayın.
Cevabınızı yazın.
DMCA
PROTECTED