Araç Değiştirme

3.06K görüntülenmeBilgi Talebi
0 Yorum

Merhabalar bende 2004 model Opel Corsa 1.2 enjoy araç var km’si 130 binde sadece sol taraf boyalı.Aracımı değiştirmeyi düşünüyorum almak istediğim aracı buldum ama size danışmamda fayda var alacağım araba 2009 model Opel Astra H kasa enjoy, bu araçda boyasız 70 binde 1.3 dizel gri renginde sizce benim arabam 2.el ne kadar eder ve almak istediğim astra ne kadar eder sahibine ne kadar teklif vermeliyim.Teşekkür Ederim.

Arabahaberim.com Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 6 Ağustos 2019
Bir Yorum Ekle

Merhabalar, tahminimce sizin aracınız 27-33 arası bir fiyat ile gidecektir. Maalesef C kasa piyasasını tam bilmiyorum. Astra ise çok iyi kondisyonda diyorsunuz 50 civarı piyasası olduğunu varsayıyorum. Minimum 15 bin fark çıkacaktır.

Ancak; Astra’nın motorundan pek memnun kalmayabilirsiniz, kasa ağırlığı ve motor hantallığı sebebi ile iyice test etmeden satın almayın. Bir de 10 yaşında bir dizel otomobilin 70 binde olması bana pek mantıklı gelmedi. Sağlam bir firmada ekspertiz ve km sorgulamalarını mutlaka yaptırın. Piyasada çok fazla km düşürme olayları ile karşılaşmaktayız.

Arabahaberim.com Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 6 Ağustos 2019
Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.
DMCA
PROTECTED