Bir ton para verip arada kalmak…

2.76K görüntülenmeAraç Tavsiyeleri
0 Yorum

Merhabalar kolay gelsin. ÖTV muafiyetli  bir araç alacağım ancak o kadar para verip arada kalmak en büyük sorun. Ford focus hb st line 1.0 125 HP benzinli otomatik, ford focus hb titanyum1.5 120 Hp dizel otomatik ve Kia ceed 1.6 136 hp dizel otomatik arasında kaldım. Fazla daldan dala gezmek istemiyorum ancak üçüde  daha önce kullanmadığım arabalar. Yıllık yaptığım kilometre 10-15 bin aralığında hangi araç bana daha uygundur fiyat anlamında sormuyorum bunu aldıktan sonra pişman olmama anlamında soruyorum. Bir araçta tasarım ve eklentiler tabiri caizse oyuncaklar elbette önemli ancak sürüş özellikleri de bir o kadar önemlidir benim için tabii bunun yanında 2. El piyasası vesaire önemli hususlardır. Bu bağlamda sizin bana tavsiye edeceğiniz araç hangisidir. Aynı zamanda şu an kullandığım araç Fiat Egea 1.4 rubain manuel benzinlidir. Soruma cevap verirseniz çok mutlu olurum. Saygılar, iyi çalışmalar.

Aziz Erkan Budak Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 8 Ağustos 2019
Bir Yorum Ekle

Merhaba, çok fazla kilometre yapmıyorsunuz yıllık. Bu sebeple dizel önermiyorum, hem artık yavaş yavaş piyasadan kalkıyor oluşu hem de bakım, arıza maliyetlerinin yüksek olması sebebi ile.

1.0 125 Hp Focus sizi mutlu edecektir. Hacim olarak önyargınız olmasın turbo destekli motorlar çok iyi performans veriyor. Şahsi düşüncem aracı test edip 1.0 Focus’ta karar kılmanız. Motor sebebi ile en az değer kaybeden araç o olacaktır.

Aziz Erkan Budak Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 8 Ağustos 2019
Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.
DMCA
PROTECTED