wv caddy kizdirma buji arizasi

2.29K görüntülenmeTavsiye
0 Yorum

vw caddy marka aracim 100 km ustunde giderken kizdirma buji isiginin yanip sondugunu fark ettim kenara cekip kontagi kapattim tekrar aracimi calistirdim isik yanmadi sanayiye gidip bilgisayara baglattim fakat ariza vermedi hic bi sorun cikmadi bilgisayarda nedendir acaba tesekkurler

Arabahaberim.com Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 5 Nisan 2019
Bir Yorum Ekle

Merhabalar,

Vw grubu araçta pasif rejenerasyon için belli bir devir üzerinde olmak gerekiyor. Ve sürekli bu devire ulaşamama sonucu artan doluluk sonrası araç ışık yakarak sürücüyü uyarıyor. Işığın yanıp sönmesi partikül filtresinin temizlenmesi gerektiğini belirtir. Arıza değil, rutin sayılabilecek bir durumdur. Arıza olmadığı için araç beynine hata olarak kaydedilmez.

Bir daha kızdırma bujisi ışığı yanıp söndüğünde 3.vites 70 km gibi(ortalama 3000 devir) bir süre sürün, muhtemelen 10-15 dakika içerisinde ışık sönecektir. Bir de kızdırma ışığı yandığıdında imkanınız var ise temizliği yapana kadar sürüş yapın. Aksi halde ileride filtre dışarıda temizletilmek durumunda kalınabilir.

Detaylı bilgi isterseniz https://www.arabahaberim.com/kizdirma-bujisi-nedir-arizasi-ve-tamiri-8231.html ve https://www.arabahaberim.com/opel-corsa-cdti-dpf-problemi-8027.html yazımızı okuyabilirsiniz.

Arabahaberim.com Durumu yayınlanmak üzere'ye değiştirildi 5 Nisan 2019
Bir Yorum Ekle
Cevabınızı yazın.
DMCA
PROTECTED