Skoda Bisikletler’in Fiyatları Açıklandı

Volkswagen grubunun üyelerinden Skoda, yakın zamanda ürettiği bisikletleri duyurmuştu. Skoda marka bisikletler bugünden itibaren Türkiye’de de satışa sunuldu.

skoda-bisiklet-arabahaberim

Beş farklı model ile Türkiye pazarında satışa sunulan Skoda marka bisikletler için 27 ve 29 inç jant seçenekleri olacak. Özel mühendislik ile üretilen bisikletin pedalları en az güç ile maksimum yol almayı sağlayacak.

Normal bisikletlere oranla daha dik oturma sağlaması sayesinde bel, sırt ağrılarını minimuma indirecek olan bisiklette kullanılan süspansiyonlar da yollardaki engelleri, bozuklukları sürücüsüne en az düzeyde yansıtacak.

24 ve 27 vites seçenekleri ile satışa sunulacak Skoda marka bisikletler KDV dahil 2100 lira’dan başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

05.07.2019 Güncelleme

Bazı Skoda bayilerinde stoklu bulunan bisikletler istenirse sipariş ile de getirtilebiliyor. Yaklaşık 14.5 kg olan bisikletin fiyatı artan kurlar ile yaklaşık 5000 TL dolaylarında. İkinci el sitelerinde 3500-4000 lira kullanılmış Skoda bisiklet alabiliyorsunuz.

Yazı Özeti
Skoda Bisikletler'in Fiyatları Açıklandı
İçerik
Skoda Bisikletler'in Fiyatları Açıklandı
Açıklama
Bazı Skoda bayilerinde stoklu bulunan bisikletler istenirse sipariş ile de getirtilebiliyor. Yaklaşık 14.5 kg olan bisikletin fiyatı artan kurlar ile yaklaşık 5000 TL dolaylarında.
İlginizi Çekebilir  Volvo'dan "Sanal Anahtar" Teknolojisi

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here