Sabiha Gökçen Araç Kiralamada Enterprise’a Güvenin!

Adına şiirler yazılan, şarkılar bestelenen, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olarak kabul edilen İstanbul’u, özgürce, güvenli ve konforlu bir biçimde karış karış gezmek ister misiniz? İş seyahatiniz için ya da tamamen gezme amaçlı olarak bu tarihi ve eşsiz şehre geldiğinizde, uçağınız Anadolu yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na inerse, şehir merkezine ulaşmanız biraz zahmetli olabilir. Toplu taşıma seçeneği konforsuzluk ve zaman kaybı yaşatması ile, taksi seçeneği ise bütçenizi bir hayli sarsacak olmasıyla oldukça dezavantajlı. İşte tam bu durumda, zamanınız da paranız da ziyan olmasın diye, 85 ülkede 9 bin ofisi bulunan Enterprise imdadınıza yetişiyor. Uluslararası platformda yakaladığı büyük başarıyı, 28 ildeki 50 ofisiyle ülkemizde de sürdüren Enterprise’ın Sabiha Gökçen araç kiralama ofisi, İstanbul’u doyasıya yaşamanız için zengin araç filosu ile yanınızda.

 Sabiha Gökçen Araç Kiralama Ofisi ve İstanbul Sizi Bekliyor!

 Uçağınız havaalanına iner inmez, önceden rezervasyonunuz olmasa bile Enterprise’ın Sabiha Gökçen rent a car ofisini ziyaret edip, zengin seçenekler arasından ihtiyacınız doğrultusunda bir araç seçmeniz ve hemen teslim almanız mümkün. Eğer aracınız siz havalimanına inmeden hazır olsun, sizi orada beklesin isterseniz, birkaç gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Bunun için, Enterprise web sitesinden 3 adımda kolayca işlem gerçekleştirebilir ya da firmanın çağrı merkezinden veya ofislerinden telefonla ulaşıp, rezervasyonunuzu zahmetsizce yaptırabilirsiniz. Ayrıca, Enterprise internet sitesi üzerinden sürekli yenilenen kampanyalarına göz gezdirip, sizin için uygun olanı yakalayabilirsiniz. Avantajlı fiyatlara bir de güncel ve cazip kampanyalar eklenince, seyahatler bir parça daha keyifli hale geliyor.

İlginizi Çekebilir  2015 Audi A6 Reklamı

Sabiha Gökçen Araç Kiralama Seçenekleri Çok Tercih Zor! 

Enterprise rent a car, ekonomik, orta, lüks, üst, SUV ve minibüs sınıfındaki araç alternatiflerini manuel ya da otomatik vites, benzin ya da dizel yakıt seçenekleri ile size sunuyor. Sedandan, hatchbacke, SUV’dan, MPV’ye kadar geniş bir yelpazeden seçime olanak tanıyor. Yolcu ve bavul sayısı az olanlar için, B segmentinde bulunan, yakıt tasarrufu avantajı sağlayan sedan, hatchback modelleri oldukça ideal. Kalabalık gruplar ve konfora biraz daha önem verenler ise, araç içi ve bagaj bölümünde geniş hacim avantajı sunan C, D ve daha üst segmentteki araçlara yöneliyor. Sabiha Gökçen Havaalanı araba kiralama ofisinde, tercihinize, ihtiyacınıza en uygun araç sizinle buluşmayı ve bir an önce yola çıkmayı bekliyor.

Enterprise: Keyifli ve Stressiz Seyahatlerin Teminatı 

Sabiha Gökçen araç kiralama ofisinden teslim alacağınız aracınızla, yedi tepeli şehrin eşsiz güzelliklerini hemen keşfetmeye başlayabilirsiniz. Üsküdar’da Kız Kulesi’ne karşı çayınızı yudumladıktan sonra arnavut kaldırımlarıyla, tarihi evleriyle meşhur Kuzguncuk semtini gezebilir, dilerseniz Avrupa yakasına geçip Tarihi Yarımada’yı keşfedebilir, Rumelihisarı’ndan Arnavutköy’e doğru sahil boyunca, boğaz havasını içinize çekerek yürüyüş yapabilirsiniz. Hatta dilerseniz fırsat bu fırsat diyip, İstanbul’a yakın Tekirdağ, Kocaeli gibi illere de gidebilir, farklı bir hava soluyabilirsiniz.

Enterprise’ın, Taksim, Maslak, Maltepe, Yenibosna, Ataşehir, İstanbul Havalimanı, Kavacık, Acıbadem, Kadıköy, Beylikdüzü gibi şehrin pek çok noktasında konumlandırdığı ofisleri sayesinde aracınızı teslim aldığınız Sabiha Gökçen araç kiralama ofisine teslim etme şartınız yok. Bu ofislerden dilediğiniz herhangi birini rezervasyon işlemi sırasında iade ofisi olarak seçebilir, aracınızı o noktaya teslim edebilir ve seyahatinizi sonlandırabilirsiniz.

Siz de, hiç vakit kaybetmeden Enterprise’dan dilediğiniz aracı, dilediğiniz tarih aralığında kiralayın, şehrin tadını ister tek başınıza isterseniz de sevdiklerinizle sorunsuz, konforlu ve en önemlisi güvenli bir şekilde çıkarın. Enterprise, araçları ile size keyifli ve unutulmaz yolculuklarınızda eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyor.

İlginizi Çekebilir  Lastik Fiyatlarını Belirleyen Temel Etkenler

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here