Volkswagen Touareg Yenilendi

Volkswagen’in pek bilinmeyen, daha doğrusu yaygın olmayan SUV modeli Touareg, gerek görünüm, gerekse performans güncellemeleri ile yenilendi.

touareg-arabahaberim-2

Touareg, yeni Executive Edition versiyonu ile normal versiyondan tamamen farklı bir dış görünüm sunuyor. Özel lansman rengi olan koyu kırmızı ve 20″ karartılmış alaşımlı jantlar ile oldukça zarif duran SUV, karartılmış çıtaları ile de şık görüntüsünü tamamlıyor.

touareg-arabahaberim-4

Arka kısımda standart olarak sunulan çift çıkışlı sportif egzozlar ve led farlar modele güzel bir görünüm katıyor. Motor olarak Executive Editon 3.0 TDI 204 hp bir motora sahip. Beklenenin aksine DSG tercih edilmeyen otomobilde 8 ileri ZF şanzıman bulunmakta.

touareg-arabahaberim-3

İç kısımda, orta konsolun büyük bir bölümünü kaplayan multimedya sistemi, elektrikli hareket edebilen, ısıtma ve soğutma fonksiyonlarına sahip Nappa döşemeli koltuklar ve koltuk rengine uyumlu olarak karartılmış döşeme mevcut. Açılır cam tavan standart donanım olarak sunuluyor.

touareg-arabahaberim-1

Önümüzdeki ay Almanya’da satışa sunulacak olan otomobil 3.0 litre 204 hp versiyon ile 64,925 €( yaklaşık 215 bin lira) fiyattan alınabilecek.

İlginizi Çekebilir  4x4 Passat Yakında.

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here