Yeni Volkswagen Golf R Wagon

Volkswagen Golf R Wagon Eylül ayında yollarda olacak. Avrupa fiyatı 58.990$ olacak olan Golf’ün Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

golfr_arabahaberim

Volkswagen Golf R Wagon’u sınırlı sayıda üretecek. Model Golf R Hatchback ile aynı anda satışta olacak. Aynı donanımlara ve motora sahip olacak Wagon, hatchback modelden 1750$ daha pahalı olacak.

golfr_arabahaberim2

Golf R Wagon 19 inç siyah jant, siyah ayna kaplamaları, Carbon Nappa deri ve ısıtma özelliğine sahip ön koltuklar ile Golf R Hatchback modelinden ayrılacak. Adaptif hız sabitleyici, ön park sensörleri ve aktif şehir güvenlik sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve yorgunluk takip sistemi gibi birçok güvenlik donanımı standart olarak sunulacak.

golfr_arabahaberim3

Golf R Wagon üç renk seçeneği ile satışa sunulacak: Lapiz Metalik Mavi, Limestone Metalik Gri ve özel Oryx İnci Beyazı. Ayrıca panoramik elektrikli cam tavan 1850$ fiyat ile satın alınabilecek.

Tüm Golf R modelleri 206 hp ve 380 Nm torka sahip 2.0 bir motordan güç alacak. 4 silindirli olan motor 0-100 km hızlanmasını 5 saniyede tamamlayacak. Tüm modellerde 6 ileri DSG otomatik şanzıman ve 4Motion çekiş sistemi standart olacak.

golfr_arabahaberim4

Volkswagen yeni Golf R otomobillerinde göreceğimiz üretimin merkezi Wolfsburg için kurt ve kaleye sahip bir logo tasarladı. Logo markanın kurucularını temsil etmekte.

İlginizi Çekebilir  Yeni 400 HP Golf GTI

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here