En Geniş Bagajlı Arabalar

Geniş Bagajlı Arabalar

Özellikle çok seyahat eden kişiler için bagaj hacmi büyük önem taşır. Geniş bagajlı arabalar , özellikle kalabalık aileler tarafından istenmektedir. Eğer geniş bagajlı araç arıyorsanız bu yazımızı dikkatlice okumanız yeterli olacaktır.

1 – Dacia Lodgy 1.5 dCi

dacia lodgy bagaj hacmi

İlk sıramızda çokça tercih edilen bir model gelmektedir. Lodgy modeli, en geniş bagajlı arabaların içerisinde eko sınıfında yer almaktadır. Bagaj hacmi 827 litre olan bu araç, en çok satılan geniş bagajlı arabalardandır. Fiyat bakımından avantajlı olması özellikle ticari amaçla kullananlar için tercih edilmektedir.

2 – Ford Grand C-Max 1.5 TDCi

ford c-max

Ekonomik sınıf içerisinde en geniş bagajlı arabalar arasında 2. sırada C-Max yer almaktadır. Grand C-Max modelinin bagaj genişliği 800 litredir. Aileler için üretilmiş olan bu otomobilin 7 koltuklu versiyonları da satılmaktadır.

3 – Citroen C4 Picasso 1.6 e-HDi

c4 picasso bagaj hacmi

Citroen’in bu modeli ülkemizde fazlasıyla satılmıştır. Geniş bagaj hacmi ve şık tasarımı tercih sebebi olmaktadır. Bagaj hacmine değer veren markalar arasında Citroen ilk sıralarda yer almaktadır. C4 Picasso modelinin bagaj hacmi ise 645 litredir. Donanım zenginliği ve tasarımı sebebiyle çok satan bir modeldir.

4 – Fiat Doblo

Ülkemizde enişte ve piknik arabası olarak bilinen Doblo, çokça satmaktadır. Ticari kullanıma içinde oldukça faydalı olan bu model, 790 litre bagaj hacmi ile göz doldurmaktadır.

5 – Zafira Tourer

Ülkemizde çok tercih edilmeyen Zafira Tourer, yurt dışında oldukça satmaktadır. 710 litre bagaj genişliğiyle, birçok amaca yönelik kullanılmaktadır.

İlginizi Çekebilir  Tesla Model S Artık Şehirler Arası Yollarda Görülebilecek
6 – Renault Talisman

renault talisman arka kısmı

Bu araçların yanında sedan model isteyenler de olacaktır. Bunun için sedan sınıfında en geniş bagajlı araçlar arasında yer alan Talisman’ı listemize ekledik. 608 litre bagaj hacmi bulunmaktadır.

7 – Skoda Superb

skoda superb

Volkswagen grubuna yer alan bu model, sedan olmasına rağmen oldukça geniş bir bagaja sahiptir. Ülkemizde de fazlasıyla satılmıştır. Bu araç 595 litretlik bagaj hacmine sahiptir. Sedan sınıfı geniş bagajlı arabalar listesinde üst sıralarda yer almaktadır.

500 litre civarında gerilediğimizde birçok model karşımıza çıkmaktadır. Bu sıralamada yer alan araçlar, geniş bagajlı araçlar sıralamasına pek girmemektedir. Sırasıyla belirtecek olursak; Passat 565 litre, Egea Wagon 550 litre, Toledo 550 litre, Fluence 530 litre, Audi A6 530 litre şekilde listemizde oluşmuştur.

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here