Caddy Alltrack Satışa Hazır

Volkswagen’in bu yıl Passat için uyguladığı Alltrack uygulamasının ardından Caddy Alltrack’ı da duyurdu.

vw-caddy-alltrack-arabahaberim-5

Geçtiğimiz yıllarda satışa sunulmuş olan Cross Caddy ile aynı segmentte satılacak olan Caddy Alltrack’ın tasarımında fark yatan değişimler oldukça az. Daha sportif ve arazi için kullanılması planlanan Caddy Alltrack için tamponlarda bolca siyah çizgiler kullanılmış. Krom tavan rayları ve özel Alltrack jantları da modelin kendine özgü yeniliklerinden.

vw-caddy-alltrack-arabahaberim-6

Genel olarak aynı olan iç kısımda ise ufak ayrıntılar eklenmiş. Daha dayanıklı koltuk döşemeleri ve deri kaplı direksiyon simidi ile vites topuzu Alltrack değişimlerinden. Caddy Alltrack daha çok arazi için tasarlandığından dolayı 4Motion dört çeker sistemi model ile satın alınabilecek. Normal Caddy ile aynı motor seçeneklerine sahip olacak Alltrack’ta ek olarak 1.4  TGI doğal gazlı versiyon da belli bölgelerde satışa sunulacak. Şanzıman kısmında ise yine 6 ileri manuel ve 7 ileri çift kavramalı DSG tercih edilebilecek.

vw-caddy-alltrack-arabahaberim-4

Önümüzdeki hafta içi kapılarını açacak olan Frankfurt Motor Show’da tanıtılacak olan Caddy Alltrack, Avrupa pazarı ve Türkiye için yıl sonu satışa çıkacak. Panelvan versiyonun 19,600, binek versiyonun ise 24,400 € başlangıç fiyatı ile satılması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir  Yeni Volkswagen Caravelle T6 Görüntülendi

2 YORUMLAR

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here