Egea Hatchback Satışa Çıktı

Fiat’ın Bursa’da üretilen modeli Egea Hatchback yetkili bayilerde satışa sunuldu. Sedan modele göre farklı iç mekan ve birçok segment üstü donanımı ile Egea Hatchback 53.900 lira başlangıç fiyatı ile bayilere geldi.

egea-hatchback-arabahaberim-1

Egea Sedan’dan da alışık olduğumuz üzere iki dizel, iki benzinli olmak üzere dört motor seçeneği ile gelecek model için 1.4 Tjet 120 hp, 1.4 95 hp benzinli ve 1.3 95 hp, 1.6 120 hp Multijet dizel seçenekler sunulacak.

C segmentinde bir otomobil için ilk defa sunulan “Çarpışma Önleme Sistemi” Egea Hatchback’de sunuluyor. Sistem 200 km hıza kadar olası kaza risklerinde vs. otomatik frenleme yaparak çarpışma olasılığını azaltıyor. Bir diğer Egea HB ile sunulan güvenlik donanımı da “Adaptif Hız Sabitleyici”. Sistem uzun yollarda vs. hızın öndeki otomobile göre ayarlanmasını sağlıyor ve takip mesafesini daima uygun mesafede tutuyor.

egea-hatchback-arabahaberim-2

Geniş iç mekan hacmi ile otomobil uzun boylu kişilere dahi ferah bir yolculuk imkanı sunmakta. Sedan versiyondan farklı olarak 7″ uConnect multimedya sistemi ve entegre geri görüş kamerası modelin iç mekanındaki farklılıklardan. Direksiyon sistemi sedan modeldeki gibi elektrikli sunuluyor.

egea-hb-fiyatlistesi-arabahaberim

Yeni Egea Hatchback 1.4 95 HP motor ve baz donanım ile 53.900 liraya satışa sunulmuş durumda.

Otomobilin fiyatı Mart 2019 itibari ile hurda indirimi ile 62.000 Tl olarak belirlenmiş durumda.

İlginizi Çekebilir  Fiat Panda Yeniden Geliyor

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here