Honda HR-V Yenilenen Motor ve Tasarımı ile 2019’da Satışa Çıkıyor

Honda’nın kompakt SUV modeli HR-V yeni motor seçenekleri ve güncellenen tasarımı ile önümüzdeki yıl yollardaki yerini alacak. Japon menşeili otomobil 1.6 litre dizel ve 1.5 litre turbo benzinli motor seçenekleri ile satışa sunulacak.

Yazı Başlıkları(İncele)

HR-V Dizel Motorla Satışta Olacak

Bir dizi makyaj operasyonuna tabi tutulan Honda HR-V, dışarıda ve içeride birçok değişim sunuyor. Ancak en çok dikkatimizi çeken değişim Civic ve Civic RS’de sunulan motorların HR-V için de sunulacak olması.

2019’un baharında yollarda görmeyi planladığımız crossover, birçok yeni renk ve jant seçenekleri ile kullanıcılarına özelleştirme imkanı sunacak. Honda’nın açıklamalarına göre değişen iç kısımda hissedeceğimiz en büyük fark yalıtım olacak. Öyle ki yenilenen HR-V’de motor sesinini duymak oldukça zor denmekte.

Otomobilde Civic RS ile sunulan motor seçeneği ve yenilenen 1.6 litrelik turbo dizel seçeneği sunulacak. Ayrıca dizel ünite ile yenilenen 9 ileri tam otomatik şanzıman yüksek ihtimalle HR-V’de de sunulacak.

Otomobilin Türkiye için satış tarihi ve fiyatı ise henüz duyurulmuş değil.

27.03.2019 Güncelleme

Honda HR-V 2019

Türkiye pazarında satışa sunuldu. 2019 yılı için 163 bin liralık bir fiyat etiketine sahip olan Honda HR-V 2019 dizel motor ile satışa sunulmadı. Yeni HR-V sadece 1.5 litrelik turbo benzinli versiyonu ile satın alınabiliyor.

20.05.2019 Güncelleme

Yeni Honda HR-V 2019 yılı için henüz dizel motor ve farklı motor seçenekleri ile satışa sunulmadı. Model için 20 Mayıs itibari ile Honda HR-V fiyat 176.500 TL olacak şekilde markanın web sitesinde güncellenmiş durumda. Honda HR-V 2019 dizel otomatik seçeneği ise hala satışa sunulmadı.

Yazı Özeti
Honda HR-V Yenilenen Motor ve Tasarımı ile 2019'da Satışa Çıkıyor
İçerik
Honda HR-V Yenilenen Motor ve Tasarımı ile 2019'da Satışa Çıkıyor
Açıklama
Honda HR-V 2019 Türkiye pazarında satışa sunuldu. 2019 yılı için 163 bin liralık bir fiyat etiketine sahip olan Honda HR-V 2019 dizel motor ile satışa sunulmadı. Yeni HR-V sadece 1.5 litrelik turbo benzinli versiyonu ile satın alınabiliyor.
İlginizi Çekebilir  2021 Honda Accord Yeni Tasarım Yüzü Belli Oldu

1 YORUM

  1. Sadece benzinli modelin gelmesi saçma olmuş. Bu motora lpg de takılamıyor bildiğim kadarıyla. Bu şekilde HR-V’nin satması zor..

YORUM YAP

Please enter your comment!
Please enter your name here